Din ce in ce mai multa lume este de acord si recunoaste faptul ca recrutarea prin Social Media incepe sa capete forta si va surclasa recrutarea clasica in multe domenii. Totusi, acest tip de recrutare implica instrumente si procedee variate, care trebuie pilotate si coordonate de persoane experimentate. Solutiile existente pe piata pentru a gestiona aceste campanii de recrutare pe retelele sociale raman putin adaptate si putin productive.
Actor recunoscut in recrutarea pe retele sociale, People Centric pune la dispozitie propria sa platforma de recrutare si marketing-candidati, in mod SaaS, personalizand-o pentru compania recrutoare. Aceasta oferta se adreseaza in general societatilor care recruteaza peste 50 de colaboratori. Chiar daca aceasta este folosita in prim rand in industria informatica, platforma se adreseaza oricarui sector de activitate.

Platforma de recrutare si marketing – candidati dedicata Social Media (in mod SaaS) acopera complet toate nevoile dvs. de gestionare a candidaturilor si marketingul-candidati pe web si pe retelele sociale. In detaliu, managementul candidaturilor este asigurat cu un program de gestionare a candidatilor, pus la dispozitie in mod SaaS. In oferta sunt integrate servicii externalizate de intretinere a bazei de date, de sourcing si de integrare de noi CV-uri. Sub indrumarea dvs., aceste actiuni sunt realizate de catre agentii Social Media People Centric. In ceea ce priveste marketingul-candidati, platforma cuprinde unul sau mai multe joblogs si bloguri, dedicate recrutarii. Aceste bloguri contin functii de interactivitate indispensabile precum recrutarea Chat,
depunere de CV si conexiune cu platforma de testare online. In cazul in care sunteti administrator, platforma va permite sa urmariti statistica audientei si sa programati operatiunile de trimitere de Newslettere, cu o frecventa lunara pentru comunicatele despre societatea dvs, sau a continutului jobului, si o frecventa bi-lunara de exemplu pentru difuzarea listei cu posturile disponibile. Pe retelele sociale, platforma de recrutare permite sa va asigurati prezenta in interiorul Hub-urilor si al Grupurilor, al Paginilor "Like", si al aplicatiilor (Apps).
Alaturi de punerea la dispozitie a instrumentelor dedicate, oferim integrate servicii externalizate de animare de comunitati din partea agentilor Social Media People Centric. Realizarea platformei personalizata continand culorile si logo-ul dumneavoastra se face rapid. In mai putin de 4 saptamani, recrutarea si marketing-ul candidati pot aparea in Social Media. Platforma de testare a candidatilor, in mod Saas, este extrem de fiabila deoarece este folosita de catre People Centric si clientii sai de mai multe sute de ori pe zi de la punerea ei in functiune, cu 3 ani in urma. In prezent aceasta gestioneaza peste 250 de teste diferite.
Dispuneti de o platforma de teste IT si recrutare profesionala puternica, productiva si putin costisitoare
Asigura recrutarea specializata pe retelele sociale cu instrumente moderne
Solutie SaaS securizata, flexibila si foarte evolutiva
Realizabila rapid, fara investitii, ROI imediat
Rezultate imediate in materie de imagine si calitate a recrutarii