Demersul web 2.0 pe care se bazeaza Business Model-ul People Centric acorda un loc primordial exploatarii retelelor sociale. In cadrul nevoilor dvs. de recrutare, intervenim la diferite niveluri:
Crearea de comunitati pe retele
Analiza societatii client, definirea publicului sau tinta, a canalelor sale de comunicare, cat si a hartii sale editoriale
Crearea si personalizarea paginilor Facebook, Twitter, Linkedin, Viadeo, Youtube, etc
Personalizarea graficii paginilor, crearea si integrarea de widget-uri si animarea comunitatilor
Redactarea si difuzarea de continut, prezenta si animarea pe forumuri, bloguri, grupuri etc.
Realizarea de campanii de mailing, participarea la jocuri-concurs, quizz-uri, video, etc.

Recrutarea IT a devenit mai complexa iar metodele care functionau inainte trebuie si ele sa evolueze.
Campaniile de recrutare raman inca cele traditionale si sufera de o lipsa de originalitate in a convinge si a seduce tinerii posesori de diploma. Metodele clasice de publicare a job-urilor si a CV-urilor isi arata limitele si sunt din ce in ce mai putin productive. In schimb, retelele sociale cresc in forta ca si suport de recrutare si de marketing candidati, dar necesita noi proceduri si competente pentru a fi exploatate in mod eficient. People Centric s-a specializat in utilizarea accentuata a noilor mijloace de comunicare web 2.0.

Am creat chiar o retea sociala complet noua, dedicata profesionistilor IT : IT Club, destinata sa devina un instrument puternic de community management si marketing RH. Acesta se integreaza ofertei noastre globale de servicii comunitare si face de asemenea parte din pachetul nostru de aplicatii disponibile in mod Saas.

IT Club este o retea sociala profesionala dedicata domeniului IT. Este vorba de un instrument aparte, care constituie in sine un ecosistem dedicat profesionistilor IT, in care vor evolua si potentiali candidati.
IT Club este un instrument inovator, care a fost dezvoltat plecand de la instrumente open source si care va fi lansat la finalul anului 2011. Aplicatii similare vor putea fi dezvoltate pentru clientii nostri, tinand seama de constrangerile lor si de nevoile specifice.

IT Club este o platforma multilingva, disponibila in franceza, engleza, romana, pe care va puteti conecta folosind platforme de autentificare de tip Facebook, Google Accounts, OpenID. Aceasta este conviviala si intuitiva, si dispune de posibilitatea de redimensionare rapida. People Centric conteaza pe 100.000 membri dupa primul an de la lansare, si 1.000.000 membri dupa doi ani.