La scara larga, testarea prealabila sistematica a competentelor tehnice si lingvistice de catre recrutori este rar posibila, din lipsa solutiilor care sa fie usor de implementat, a instrumentelor flexibile, productive si accesibile din punct de vedere al costului de exploatare. People Centric propune propria sa platforma de testare (mod SaaS), personalizata pentru compania recrutoare.
Aceasta oferta se adreseaza in general societatilor care recruteaza peste 50 de colaboratori. Chiar daca aceasta este folosita in primul rand in industria informatica, platforma se adreseaza oricarui sector de activitate pentru care competentele pot fi testate online prin chestionare de tip intrebari multiple, Quizz sau cu ajutorul exercitiilor. In detaliu, platforma de teste informatice este o aplicatie completa, accesibila printr-un browser. Ca si administrator, recrutorul parametreaza testele (introduce altele noi, face modificari), dispune de o interfata completa atat cu privire la candidati, cat si la elementele statistice referitoare la persoanele care au facut aceste teste. Pentru candidat, exista mesaje succesive care il invita sa faca testul dand clik pe un link direct, apoi acesta primeste rezultatele la testele sale precum si informatii referitoare la pozitionarea lui in raport cu un grup de candidati testati.
Platforma de teste IT este securizata

Aceasta permite sa va asigurati ca doar candidatul invitat a raspuns la test si ca l-a facut intr-un timp normal, fara a putea face apel la resurse externe

Corectarea testelor
se face automat

Platforma de testare a candidatilor People Centric este extrem de fiabila deoarece este folosita de catre People Centric si clientii sai de mai multe sute de ori pe zi de la punerea ei in functiune, cu 3 ani in urma.

Aceasta gestioneaza in prezent peste
250 de teste diferite.

Realizarea platformei de testare personalizata continand culorile si logo-ul dumneavoastra se face rapid. In mai putin de 4 saptamani, puteti deja sa adresati primele invitatii candidatilor dvs. Platforma (in mod SaaS) este disponibila in mai multe limbi.

Asigura preselectia in masa a competentelor candidatilor, inainte de a investiga in detaliu parcursul si cunostintele acestora
Dispuneti de o platforma profesionista cu rezultate dovedite, puternica, productiva, putin costisitoare
Solutie SaaS securizata, flexibila si foarte evolutiva prin posibilitatea introducerii de noi teste
Realizabila rapid, fara investitii, ROI imediat
Rezultate imediate din punctul de vedere al imaginii, al reputatiei web si al notorietatii.
Puteti alimenta bazele cu potentiali candidati si va puteti pozitiona ca si recrutor centrat pe competente.