People Centric va trimite periodic, prin intermediul unui Newsletter, candidati disponibili, testati din punct de vedere tehnic si motivati sa intre in interviu cu dumneavoastra.
Servicii
Recrutare unitara
Man on the move

Aveti nevoie urgenta de cv-uri actualizate, profiluri validate si testate tehnic, candidati DISPONIBILI? Solutia la nevoia dumneavoastra este serviciul MAN ON THE MOVE, unic pe piata din Romania, fiabil si atestat de Consultanti specializati in recrutare si IT.

People Centric dispune de o baza de 40.000 de profiluri IT din Romania, clasificata pe diferite tehnologii si segmentata in functie de regiune, din care, saptamanal, sunt intervievati un anumit numar de candidati. Pe parcursul interviului, Consultantii People Centric testeaza motivatia lor, disponibilitatea, motivul pentru care doresc sa paraseasca actualul loc de munca, preferintele acestora in materie de alegeri profesionale, asteptarile financiare. Candidatilor respectivi le sunt trimise apoi invitatii la teste de competente tehnice, pentru a imbogati dosarul candidat cu o informatie pretioasa - abilitatile tehnice. Numai in anul 2010 au fost comandate peste 13.000 de teste IT.

In urma acestor interviuri,Consultantii People Centric selecteaza candidati disponibili, testati din punct de vedere tehnic si motivati sa intre in interviu cu dumneavoastra. Serviciul People Centric MAN ON THE MOVE presupune stabilirea de interviuri intre acesti candidati si dumneavoastra prin intermediul Consultantilor People Centric.

BENEFICIILE DUMNEAVOASTRA PENTRU SUMA DE 99 EURO:

Rapiditate si eficienta in procesul de recrutare : Stabilirea unui interviu cu un candidat potrivit din punct de vedere al profilului cautat de dumneavoastra, validat atat din punct de vedere tehnic, cat si motivational si mai ales disponibil, reduce perioada procesului de recrutare cu pana la 70%.

Economie de resurse (umane si financiare) : Selectia si testarea candidatilor este o etapa critica in procesul de recrutare IT, dar si time-consumming, de aceea, eliminarea acesteia reprezinta o economie semnificativa din punct de vedere al resurselor umane implicate si implicit al resurselor financiare.

Fiabilitate : People Centric pune la dispozitie doar informatii actualizate si verificate in prealabil.

Cum functioneaza serviciul MAN ON THE MOVE?

 • People Centric va propune un numar restrans de dosare candidat validate, actualizate si testate, prin intermediul unui .
 • Veti putea accesa dosarele candidatilor, care contin informatii relevante despre experienta lor, nivelul salarial solicitat de acestia, cat si o nota argumentativa cu privire la avizul Consultantului in urma interviului. In aceasta etapa coordonatele candidatului sunt confidentiale.
 • Din lista de dosare candidati propusa, va puteti arata interesul pentru interviuri cu unul sau mai multi candidati, aceia care se potrivesc profilului cautat.
 • Odata manifestat interesul pentru un anumit candidat, Consultantul People Centric va stabili un interviu fata in fata cu candidatul ales. Dosarul candidat complet este compus din CV-ul actualizat al candidatului, nota argumentativa a Consultantului People Centric, rezultatele testelor tehnice efectuate de catre candidat precum si analiza acestora, ce permite sa aflati pozitionarea fiecarui candidat in comparatie cu ceilalti candidati care au trecut acelasi test.
 • Facturarea acestui serviciu este realizata in momentul realizarii interviului stabilit cu un candidat .

Inscrieti-va acum la

*People Centric nu va fi tinut responsabil daca, in urma interviului cu candidatul ales, nu se va semna un contract de angajare intre candidat si compania care si-a aratat interesul. People Centric se angajeaza sa puna la dispozitia companiilor doar informatii actualizate si verificate in prealabil, referitor la candidatii prezentati in newsletter.

Recrutare unitara
Recrutare unitara

Pentru a recruta rapid profilurile IT de care echipele dvs. operationale au nevoie, trebuie sa avem in vedere importanta si eficacitatea mijloacelor pe care le utilizam, fie ele interne sau externe. Pentru ca stim ca recrutarea IT devine din ce in ce mai complexa, iar metodele care functionau pana acum evolueaza.

People Centric este resursa dvs. externa dedicata recrutarii IT pentru nevoi punctuale sau recurente, fie ca vorbim de candidati cu competente rare sau disponibili rapid, fie ca sunteti o companie de prim rang de servicii informatice, editor de software sau start up.

People Centric a conceput impreuna cu clientii sai o oferta de servicii perfect adaptata pentru recrutarea IT de azi: servicii de selectie moderne, rapide si in conditii financiare convenabile. Noi oferim servicii atent studiate de preselectie a candidatilor, in functie de competentele lor. Sourcing-ul nostru este bazat 100% pe retelele sociale, caci utilizam acest nou canal de recrutare, foarte puternic si in progres permanent. Nu exista costuri aferente publicarii anunturilor pe site-urile clasice de job-uri. Nu dublam inutil procesul dvs. intern de recrutare prin adaugarea de etape suplimentare. Ne consacram insa timpul unei selectii foarte exigente, pornind de la testarea competentelor tehnice (platforma noastra de testare online contine mai mult de 250 de teste) si continuand cu interviurile realizate de catre consultantii nostri cu o dubla specializare in domeniile IT si HR.

Avantajele pe care People Centric le poate aduce prin serviciile sale de recrutare:

 • Costuri de recrutare flexibile, in functie de nevoi
 • Utilizarea tuturor mijloacelor de sourcing candidati (retele sociale, comunitare)
 • Consacrarea timpului dvs. candidatilor perfect pre-selectionati, ale caror competente tehnice au fost evaluate, care si-au exprimat motivatia de a se integra in compania dvs. si al caror parcurs profesional a fost detaliat si validat de consultantii nostri, cu dubla specializare IT&HR
 • Stablilirea unui parteneriat cu People Centric - actor recunoscut in recrutarea pentru companiile IT, DSI sau editori de software.
Recrutare masiva
Recrutare masiva

Pentru a recruta rapid o echipa completa de informaticieni, dupa castigarea unui contract spre exemplu, stiti ca veti avea nevoie de mijloace de recrutare operationale imediat si extrem de productive.

People Centric este resursa dvs. externa, dedicata recrutarii IT in masa, daca sunteti o societate de consultanta si servicii IT care tocmai a semnat pentru o noua misiune sau un editor software care lanseaza o noua gama sau o noua versiune de produse.

Pentru a asigura acest tip de serviciu, dedicam o echipa formata dintr-un consultant si unul-doi specialisti sourcing. Stabilim un plan de comunicare, pe care echipa il urmareste etapa cu etapa. Pentru a recruta acelasi tip de profil de o maniera recurenta, consultantii nostri actioneaza in avans si urmaresc permanent piata in vederea gasirii unui anumit tip de profil, spre exemplu. Procesele de selectie, validare a candidatilor (teste tehnice online si interviuri), precum si matching (shortlisting) sunt efectuate in mod continuu.

Avantajele acestei oferte: reactivitate, o comunicare adecvata, (si un reporting permanent), costuri interesante, flux continuu de candidati (veti primi regulat candidati, in functie de cererile dvs.). Obiectivul nostru, in calitate de serviciu extern, este de a coopera cat mai bine cu departamentul de resurse umane din cadrul companiei dvs.

Avantajele pe care People Centric le poate aduce prin serviciile sale de recrutare:

 • Costuri de recrutare flexibile, in functie de nevoi
 • Utilizarea tuturor mijloacelor de sourcing candidati (retele sociale, comunitare)
 • Consacrarea timpului dvs. pentru candidati perfect pre-selectionati, ale caror competente tehnice au fost evaluate, care si-au exprimat motivatia de a se integra in compania dvs. si al caror parcurs profesional a fost detaliat si validat de consultantii nostri, cu dubla specializare IT&HR
 • Stablilirea unui parteneriat cu People Centric - actor recunoscut in recrutarea pentru companiile IT, DSI sau editori de software.
Equipe dediee
Echipa dedicata

Campaniile de recrutare raman inca traditionale si sufera de o lipsa de originalitate pentru a convinge si seduce tinerii absolventi. Modelele clasice de anunturi de recrutare si de trimitere de CV-uri isi arata limitele, fiind din ce in ce mai putin productive. De cealalta parte, puterea retelelor sociale ca si baza pentru recrutare creste, dar necesita noi proceduri si competente pentru a fi exploatata eficient.

Pentru a recruta mai mult de 50 de persoane pe an, aveti nevoie de o echipa dedicata, care dispune de mijloace specifie pentru a convinge candidatii. People Centric va pune la dispozitie o echipa si resurse de recrutare dedicate.

Serviciile noastre de recrutare, in echipa dedicata, integreaza:

 • Servicii referitoare la vizibilitatea si ameliorarea marcii de angajator, cum ar fi un joblog, newslettere pentru candidati, asigurarea unei prezente pe retelele sociale, cu pagini dedicate, actiuni de infiltrare in retelele sociale, tool-uri seducatoare pentru candidati cum ar fi aplicatii Facebook, aplicatii iPhone sau Android ...
 • Servicii complete de preselectie a candidatilor – sourcing retele sociale, selectia si abordarea directa a candidatilor (apeluri telefonice, email-uri), teste tehnice, validari telefonice ...

Concret, vom implementa si vom pune la dispozitia companiei dvs. mijloace dedicate:

 • O echipa de specialisti in recruatre si sourcing, condusa de catre un Consultant – Project Manager
 • Un joblog – job-board-ul companiei dvs., unde vor fi publicate toate anunturile de recrutare si pe care candidatii il vor vizita pentru a aplica direct. Joblog-ul va contine de asemenea si video-urile companiei
 • O platforma de teste online – care beneficiaza deja de peste 250 de teste People Centric, in plus fata de testele dvs.
 • Newslettere trimise unui segment de candidati, in functie de criteriile postului
 • Un serviciu de chat online in romana, engleza si franceza
 • Servicii de social networking in retele sociale precum LinkedIn, Facebook, Viadeo, dar si in retelele si grupurile comunitare pe care le animam, precum si crearea de aplicatii pentru retele sociale sau aplicatii mobile

Avantajele pe care o echipa dedicata People Centric le poate aduce in serviciile de recrutare se refera la cele mai bune mijloace tehnice pentru:

 • A fi mai productiv in actiunile dvs. de recrutare
 • Dezvoltarea marcii dvs. de angajator si imaginea de recrutor prezent in retelele sociale
 • A dispune de indicatori de productivitate pentru procesul de recrutare
 • Prezentarea unui plan de asigurare a calitatii si implementarea unei metodologii specifice de gestiune a proiectelor de recrutare, orientata spre proces
Facturare
Facturare

Cum se descrie modelul economic al People Centric?

 • Onorariile noastre sunt foarte competitive. Tarifele sunt independente de salariul propus candidatului.
 • People Centric pune la dispozitia dvs. pachete de servicii adaptate unor necesitati de recrutare continue sau punctuale, reusind sa pastreze costurile fixe fara a face rabat de la calitatea serviciilor oferite. Indiferent de complexitatea profilului cautat, onorariul propus de People Centric pentru recrutarea unui profil IT este de cel putin doua ori mai mic decat nivelul pietei.