1882 Candidati
 Cei mai recenti:
Compania
Echipa
Andra A.
Andra A.
Marketing Tools Specialist
Andra, Marketing Tools Specialist, pasionata de marketing, ne impartaseste din know-how-ul si expertiza ei in tool-urile de marketing. Ea este responsabila, intre altele, de operatiunile de mailing, de realizarea video-urilor, de gestionarea aspectelor functionale ale site-ului si blogului nostru, precum si de comunicarea web 2.0. Ea este de asemenea implicata in dezvoltarea noilor tool-uri si aplicatii, si in procesul de inovatie in servicii.
Cuvintele cheie care o caracterizeaza: 2.0, social media, retele sociale, good humor.
Elena G.
Elena G.
IT Recruitment Specialist
Elena, IT Recruitment Specialist, avand o bogata experienta in domeniu, a fost implicata de la inceput in gestionarea candidatilor. In cadrul People Centric, Elena este responsabila de comunicarea cu candidatii (redactarea anunturilor de recrutare, phoning, selectia CV-urilor, matching, consultanta pentru candidati). Elena are cunostinte impresionante despre pool-ul de candidati, de aceea raspunsul ei, in urma unei cereri, este extrem de rapid.
Cuvintele cheie care o caracterizeaza: organizare, proces, ameliorare continua, tools.
Ioana M.
Ioana, Project Manager, este specialista noastra RH, responsabila de proiectele de recrutare, de la cererea initiala a clientului si pana la finalizarea unui proiect. Ea urmareste munca echipei de consultanti, ca sa asigure reactivitatea si eficacitatea de care clientii nostri au nevoie. Ioana este cea care detine in orice moment toate informatiile referitoare la stadiul proiectelor de recrutare People Centric si tot ea este cea care asigura si reportingul.
Cuvintele cheie care o caracterizeaza: transparenta, reporting, comunicare continua.
Lenuta G.
Lenuta G.
IT Recruitment Specialist
Consultati prezentarea video a platformei de testing
Lenuta, IT Recruitment Specialist, gestioneaza relatia cu candidatii, trecand prin gestiunea bazelor de date pana la matching (short lists). Responsabilitatile ei includ redactarea si difuzarea anunturilor de angajare pe blogurile noastre, precum si alegerea celor mai potrivite surse de promovare a postului, si testarea candidatilor cu mijloacele specifice. Lenuta efectueaza de asemenea interviurile de evaluare cu candidatii si ramane in permanent in contact cu ei. Avand la baza studii IT, Lenuta a acumulat o experienta HR esentiala pentru recrutarea de ingineri IT.
Cuvintele cheie care o caracterizeaza: ceas elvetian.
Andreea C.
Andreea C.
Junior IT Recruiter
Andreea, proaspata absolventa de IT, a fost cooptata in echipa People Centric pentru un internship in 2009. Promovata ca si Junior IT Recruiter, misiunea sa in procesul de recrutare se concentreaza pe cautarea candidatilor, analiza si selectia CV-urilor, interviurile si comunicarea (prin email sau telefon) cu candidatii. Andreea este cea care, in functie de profilul candidatilor, decide ce teste tehnice sunt cele mai potrivite. Ea trimite de asemenea si raspunsuri personalizate candidatilor: indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ, ea mentine o legatura continua cu candidatii.
Cuvintele cheie care o caracterizeaza: rapiditate, eficacitate, exigenta.