1882 Candidati
 Cei mai recenti:
Compania

Business Model

  • People Centric furnizeaza un serviciu atent studiat de recrutare. De pilda, nu dublam in mod inutil cele 2 pana la 3 interviuri finale prevazute in cadrul procesului intern al clientului. Testam insa in mod sistematic competentele tehnice. In afara de interviurile de selectie, profitam de instrumente cum ar fi testarea competentelor cu ajutorul platformei noastre care contine mai mult de 300 de teste.
  • Suntem un recrutor 2.0. Sourcing-ul de candidati este focusat 100% pe retelele sociale, deoarece tendinta este aceea de a utiliza acest nou canal foarte puternic si in permanent progres. Nu sunt deci implicate costuri aferente postarii de anunturi pe site-urile clasice de recrutare. Suntem de asemenea implicati intr-o abordare constanta a comunitatilor de ingineri.
  • Beneficiem o metodologie specifica de gestiune a proiectelor de recrutare, orientata pe proces. Etapele procesului de recrutare sunt clar definite, de la Job Order, la reuniunea Kick Off si pana la Closing-ul dosarului. Pe parcursul fiecarei etape, sunt cunoscuti consultantii People Centric care intervin.
  • Procesul de recrutare al People Centric este rapid, asa cum o cer proiectele de angajare pentru misiuni, de exemplu.
  • Reporting-ul este permanent, saptamanal si final. Informatia este in orice moment accesibila clientilor nostri prin functionalitatea de extranet.
  • Daca doriti sa beneficiati de aceste instrumente de recrutare in mod SaaS, consultati pagina Platforma de recrutare.