Conditii generale
Definitii
 • Termenii "People Centric", "site-ul", "blog-ul" "People Centric SRL", "noi", "compania" reprezinta firma People Centric SRL si serviciile sale oferite prin site-ul si prin blogul People Centric.
 • People Centric SRL are sediul principal in Bucuresti, str. Sevastopol nr. 13 - 17.
 • Prin termenul "Utilizatorul" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul si blog-ul People Centric, indiferent de motiv.
 • Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.
Acceptarea contractului de utilizare

Acest contract se aplica site-ului si blogului People Centric, serviciilor si continutului acestora.

Site-urile, serviciile si continutul People Centric va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs. fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul blogul People Centric si serviciile oferite prin intermediul lor. Prin utilizarea sitului si/sau a blogului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. People Centric SRL, numita in continuare "Compania", poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-urilor People Centric.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Descrierea serviciilor

Site-ul si blogul People Centric ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ: chat-room-uri, servicii de matching intre angajatori si viitorii angajati, content personalizat. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-urilor People Centric pentru furnizarea serviciilor sale.

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile People Centric includ diverse anunturi, mesaje administrative continute de buletinele informative People Centric si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de membru People Centric, neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite "asa cum sunt" , iar People Centric nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.

Obligatii la inregistrare

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul si blogul People Centric, va obligati sa:

1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului si

2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, People Centric SRL are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-urilor People Centric.

Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de companie.

Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri:

a) sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

b) sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;

c) sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;

d) sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;

e) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);

f) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;

g) avea adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;

h) promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush";

i) posta, difuza sau transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)

People Centric nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

People Centric actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. Daca i se solicita de catre un utilizator, compania poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartat

People Centric isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, concursurile sau camerele de chat ii garantati firmei People Centric dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici.

Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

Informatii pentru utilizatori

In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca People Centric poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de inregistrare.

People Centric nu va divulga unei terte persoane numele, adresa , adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.

People Centric isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre People Centric sau de catre un tert implicat.

Contul, parola si securitatea datelor

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati People Centric in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

People Centric SRL, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. People Centric SRL poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile People Centric, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca People Centric SRL poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-ului si blogului People Centric si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile People Centric. Mai mult, People Centric SRL nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul People Centric.

Utilizarea materialelor

People Centric SRL va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-ul People Centric.ro (situl web) doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestor site-uri, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea People Centric. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a People Centric, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre SC People Centric SRL accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site-ul si pe blogul People Centric

People Centric SRL nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei (inclusiv observatiile si sugestiile) sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti catre People Centric. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati People Centric SRL permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener People Centric SRL.

Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Compania nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs; compania are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Site-ul si blogul People Centric pot furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece People Centric SRL nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca firma People Centric SRL nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca People Centric SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

Responsabilitatile People Centric

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, People Centric nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor People Centric, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, People Centric (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

People Centric nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte.

Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. People Centric nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinte si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma , continutul sau exactitatea material continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

Limitarea responsabilitatii

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca People Centric SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, imposibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca People Centric SRL a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului si bloguluiPeople Centric;

b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;

c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului si blogul People Centric;

d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

a) utilizarea serviciilor site-ului si blogului People Centric se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".

b) People Centric SRL nu ofera nici o garantie ca:

b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului si blogului People Centric si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;

b.4) orice eroare de program va fi corectata;

c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de People Centric SRL se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Generalitati

Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si People Centric in privinta utilizarii site-ului si blogului People Centric.

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si People Centric SRL si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului si blogului People Centric, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si People Centric SRL sau site-urile sale (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului). Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii People Centric SRL sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si People Centric SRL vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.

Confidentialitate
Acord de confidentialitate

Echipa People Centric incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor sitului. Ne propunem sa va oferim dumneavoastra, utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

Informatii privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Datele cu caracter personal vor fi colectate de la voi cand va inregistrati si/sau aplicati online, dar si trimitandu-ne CV-urile voastre la urmatoarea adresa: contact@people-centric.ro. Intelegeti ca prin executarea oricareia din actiunile de mai sus (inregistrarea/aplicarea online sau trimiterea CV-urilor voastre), sunteti de acord si va dati consimtamantul expres, neechivoc si integral pentru procesarea datelor personale de catre SC People Centic SRL pentru scopurile mentionate in cele ce urmeaza.

SC People Centic SRL foloseste informatiile continute in CV-urile voastre in scopurile pentru care au fost furnizate si pentru a executa serviciile noastre profesioniste de recrutare de forta de munca. Intelegeti ca informatiile pe care le furnizati SC People Centic SRL pot fi folosite pentru urmatoarele scopuri:

 • Identificarea posturilor de interes - sunteti de acord cu faptul ca va putem contacta in cazul in care profilele voastre (studii, experienta, etc.) corespunde oportunitatilor profesionale de care putem dispune.
 • Solicitarea informatiilor referitoare la candidati - sunteti de acord cu faptul ca va putem contacta pentru a pune la dispozitia SC People Centic SRL referinte sau recomandari in legatura cu informatiile continute in CV-urile voastre.
 • Statistica - sunteti de acord cu faptul ca putem folosi informatiile pe care le furnizati SC People Centic SRL in scop statistic, dar si in alte scopuri legale, in conditiile prevazute de lege.
 • Prezentarea acestor data unor posibili parteneri sau entitati care, in opinia SC People Centic SRL, pot prezenta interes pentru utilizator.

Este responsabilitatea voastra ca CV-ul sa fie exact si actualizat. Sunteti pe deplin raspunzatori pentru informatiile pe care le puneti la dispozitia SC People Centic SRL.

S.C. PEOPLE CENTRIC S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre People Centric. Refuzul dvs. determina imposibilitatea People Centric de a va oferi serviciile solicitate. In continuare va informam care sunt drepturile legale pe care la aveti:

 • Dreptul de a fi informat - ati fost informati, citind prezentele clauze, despre identitatea companiei SC People Centic SRL, scopul pentru care SC People Centic SRL proceseaza datele pe care le furnizati, tertii la care datele sunt transmise cu acordul vostru prealabil, daca furnizarea datelor personale este obligatorie sau nu, existenta drepturilor legale pentru protejarea datelor personale, dar si conditiile de exercitare.
 • Dreptul de a avea acces la date - aveti dreptul, pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, de a obtine de la SC People Centic SRL confirmarea faptului ca datele referitoare la voi sunt sau nu procesate de compania noastra. Aceasta cerere va fi solutionata in mod gratuit in limita unei cereri pe an.
 • Dreptul la interventie - aveti dreptul de a cere SC People Centic SRL, pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, urmatoarele: (i1) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau a procesarilor ilegale; (i2) transformarea datelor personale ilegale in date anonime; notificarea tertilor cu privire la operatiunile mentionate la (i1) si (i2).
 • Dreptul de opozitie - aveti dreptul de a va opune in orice moment, pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, procesarii datelor voastre personale, pe baza unor motive bine intemeiate si legale referitor la situatia voastra;
 • Dreptul de a nu fi obiectul unei hotarari individuale - dreptul de a cere si de a primi:
  • Retragerea sau anularea unei hotarari care produce efecte juridice asupra voastra, adoptata exclusiv in ceea ce priveste procesarea datelor personale, executata in mod automatic, avand ca scop evaluarea unor aspecte ale personalitatii voastre si/sau a competentei profesionale, credibilitatii, comportamentului sau altor aspecte;
  • Reevaluarea oricarei hotarari care va priveste si care va afecteaza intr-un mod semnificativ, daca hotararea a fost adoptata exclusiv pe baza procesarii datelor care respecta conditiile mentionate la litera A).
 • Dreptul de a apela la o curte de judecata - aveti dreptul de a apela la orice curte de judecata pentru a va apara drepturile garantate prin lege in ceea ce priveste protejarea procesarii datelor personale.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Aria de acoperire a securitatii datelor cu caracter personal si a politicii "cookie"

Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale, acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-ul People Centric. De asemenea se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza site-ul People Centric.

Acest acord de confidentilaitate furnizeaza informatii referitoare la "cookie", utilizarea lor de catre terti si modul de dezactivare.

Informatii generale colectate de People Centric

In momentul inregistrarii pe site-ul People Centric, prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse People Centric, vizitarea anumitor site-uri din reteaua People Centric , ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, People Centric va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

In unele zone ale siteului, spre exemplu in caz de achizitii prin internet, People Centric va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, numar al cardului de credit, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor People Centric si alte informatii prin care va pot identifica. In alte zone ale siteului nostru, People Centric colecteaza sau poate sa colecteze informatii demografice care nu va pot identifica, cum ar fi : codul postal, varsta, sexul, interesele dvs. Uneori colectam sau putem colecta o combinatie intre cele doua tipuri de informatii.

In momentul crearii unui cont pe site-ul People Centric va sunt solicitate numele, prenumele, adresa de email , data nasterii, sex, profesie, cod postal, domeniul de activitate si interese personale. Crearea contului dvs pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs. cu caracter personal.

People Centric de asemenea primeste si inregistreaza pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie a site-ului solicitat de dvs.

People Centric utilizeaza informatia stocata - detaliile furnizate de dvs la inregistrare si activitatea desfasurata pe site-ul nostru - in scopul de a facilita accesul la acest site, de a imbunatatii anumite produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele produse si servicii de care sunteti interesat.

Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale People Centric

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apatinand People Centric, cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discutii, baza de date cu CV-urilor cautabile, poate fi copiate si stocate de catre terti asupra carora People Centric nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand People Centric.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre People Centric

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul People Centric, indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de People Centric si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si newslettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre People Centric este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

People Centric nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.

People Centric poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

 • Cu acordul dvs. ;
 • Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.
 • In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de People Centric doar in masura in care este necesara asistenta lor.

Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;

(b) protejeaza drepturile companiei People Centric sau companiilor afiliate;

(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;

(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;

(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

In cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de People Centric, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;

In cazul in care People Centric fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care People Centric devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul People Centric.

CV-urile

Din moment ce People Centric este un site de matching si recrutare on-line va acordam posibilitatea de inregistrare a propriului CV in baza noasta de date. Exista doua modalitati:

1. Va puteti inregistra CV-ul in baza noastra de date si sa nu il faceti cautabil pentru angajatori. A nu il face cautabil inseamna ca dvs puteti aplica pentru joburile disponibile, insa angajatorii nu au acces la CV-ul dvs in baza de date.

2. Daca faceti cautabil CV-ul, atunci tertii (persoanele care solicita People Centric pentru serviciul de cautare si propunere de CV-uri) care au acces la baza noastra de date vor avea acces la CV-ul dvs. Daca vor dori, acestia pot debloca datele dvs. de contact si veti putea fi contactati de catre ei. Incercam sa limitam accesul la baza noastra de date doar angajatorilor, firmelor de resurse umane, managerilor de personal, specialistilor in HR, si agentiilor/institutiilor de securitate nationala dar nu garantam ca alti terti nu pot avea acces la baza noastra de date. People Centric nu isi asuma responsabilitatea asupra utilizarii CV-urilor de terte parti care au accesat CV-urile cat timp sunt in baza noastra de date.

Puteti sa stergeti CV-ul din baza noastra de date oricand (dar nu mai devreme de 6 luni de la cea mai recenta aplicare facuta de dvs. pentru un loc de munca ). CV-ul dvs se poate afla inca in baza de date, in cazul in care angajatorii, recruterii, managerii de personal, specialistii in HR au platit pentru o copie a bazei noastre de date, sau in cazul in care tertii au castigat dreptul de accesare a bazei noastre de date. Nu ne asumam raspunderea pentru acest gen de stocare a datelor. Daca postati datele altei persoane e necesar ca persoana respectiva sa isi fi dat in prealabil acordul pentru acest act.

Dreptul dvs. de a va modifica si stege datele dvs. detinute de operator

People Centric confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul de People Centric e protejat de o parola.

Cookies

Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe situl People Centric, folosim o facilitate a browserului Internet numita "cookie". Cookies sunt fisere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator.

Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe situl nostru.

Feedback

People Centric ofera posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la contact@people-centric.ro.

Va multumim ca folositi serviciile People Centric. Va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii!


http://blog.people-centric.ro
http://tools.people-centric.ro